ARRANGEMENTER

ARRANGEMENTER 

Vin & Pizza

Datoer (fredage kl. 19:00):

31. maj, 28. juni 


Aldeles uformel langbordsspisning.
L'Ossatura (Johannes og Jeppe) bager himmelske Napolitanske pizzaer,  som kommer på bordet til deling løbende som de bliver bagt.

Barfod står for vinbaren med velafkølede koldklimavine fra Røsnæs.

Prisen er for pizza


Pris/person kr. 185,-

Gældende for pizza ad libitum, vin købes ved siden af.

Giv som gave ?

Vil du give arrangementet som gave?  Og skal modtager selv vælge dato?

Under 'Book her' vælg 'uden dato/gave'. 

Sørg for at modtageren får ordrenummeret fra ordrebekræftelsen til brug for booking og indløsning af gaven.Om l'Ossatura

L'ossatura bager pizzaer efter de traditionelle napolitanske forskrifter. Resultatet er en svulmende, vulkansk kærlighedserklæring, der smelter mel, vand, salt, tomat og bøffelmælksmozzarella uforglemmeligt sammen til et stykke af himlen og helvede; gennem kontrol og kaos, fornuft og vanvid. Minimalisme og maksimalisme på samme tid.
Alle råvarer er specialimporteret fra Campania, og alle metoder er i henhold til Associazione Verace Pizza Napoletana's doktriner for den stenovnsbagte napolitanske pizza.
Bag L'ossatura står Johannes Gammelby fra Kalundborg, og Jeppe Lindgren fra København, begge garvede punk- og jazzmusikere på den danske og europæiske musikscene. Blandt andet har de sammen haft orkesteret I Am Bones, deraf navnet, L'ossatura , som betyder knoglen på italiensk. Det handler om at nå ind til det essentielle; i musikken, i pizzabagningen. Som med musikken drejer L'ossatura sig om have ild i blodet, øjnene og hænderne - og at give det videre.

Vin & Tapas

+ Vinmarksvandring

Datoer (lørdage kl. 12:00):

29 juni


Tilbring en hygglig eftermiddag langt væk fra hverdagen med god mad og vin - og masser af frisk luft.  Vi starter kl. 12:00 her på vingården og vandrer ned over markerne til vinmarken, hvor vi fortæller om vindyrkning i det hele taget, og om vores økologisk/biodynamiske praksis. Vandreturen tager 1-1½ time. 
Tilbage på gården tager vi et kig i vineriet, hvor produktionen foregår. Herefter er der dækket op til tapasfrokost med lokale delikatesser fra bl.a. Slagter Jacob og smagning af vores vine til.


Husk solidt fodtøj, solfaktor og vindjakke, check vejrudsigten!


Pris/person kr. 425,-

Giv som gave ?

Vil du give arrangementet som gave?  Og skal modtager selv vælge dato?

Under 'Book her' vælg 'uden dato/gave'. 

Sørg for at modtageren får ordrenummeret fra ordrebekræftelsen til brug for booking og indløsning af gaven.