ARRANGEMENTER

INDIVIDUELLE ARRANGEMENTER


Vi laver gerne individuelle arrangementer for grupper;

Markvandring,  rundvisning, vinsmagning, mad & vin arrangementer, familie udflugt, firmadag, workshops mv.

Kontakt os for nærmere oplysninger.


ARRANGEMENTER 2023


Herunder finder du fastlagte arrangementer.

Der lægges løbende arrangementer op her på siden og på facebook i takt med de bliver planlagt. 

Du er velkommen til at kontakte os for yderligere info.


Datoer:

Marts:  Søndag den 5.

April:  Søndag den 2. og Søndag den 30.

Maj:  Søndag den 21.

Juni:  Søndag den 4.

Juli:  Søndag den 2. og søndag den 30.

August:  Søndag den 20.

September:  Søndag den 17.

Oktober:  Søndag den 15. (foreløbig dato, afhænger af høsttid)


VINDYRKNING KURSUS 2023


Vinskolen er tilbage. I år har vi sat datoer på et ’kursusforløb’, i alt 10 søndage hen over året, der fører gennem alle processer i løbet af et år i vinmarken. Det er reelle arbejdsdage i marken, som vi kombinerer med teori og god tid til instruktion og diskussion. Kurset tager udgangspunkt i vores praksis, herunder at markerne dyrkes biodynamisk.

At dyrke mange tusind planter er et fuldtidsjob. Men mindre kan gøre det, en række i baghaven kan sagtens blive til en fin lille hjemmeproduktion. Den fører måske til, at man kaster sig ud i større projekter (eller netop ikke gør - på et oplyst grundlag!)

På den første kursusdag, som falder i vinterbeskæringssæsonen, tager vi stiklinger til opformering af nye planter, som I kan tage med hjem og dyrke i egen have. (Bemærk at stiklingeformerede planter kun kan bruges privat, til erhvervsavl kontrollerer Plantediretoratet at der anvendes EU-godkendt rodtype).


Dagene vil forløbe nogenlunde sådan:

09:15 Ankomst + kaffe og morgenbrød

09:30 Introduktion af dagens emner – hvad/hvorfor/hvordan

10:00 Markarbejde

13:00 Frokost og opfølgning

14:00 Markarbejde

16:15 Afrunding og spørgsmål + kaffe eller et glas vin


Emner:

Vinterbeskæring og nedbinding, Markplanlægning og jordforberedelse, Espalier, Pasning af unge og voksne planter

Skudreduktion, opbinding og bladreduktion, Jordbearbejdning, plantebeskyttelse og brug af præparater, Klargøring til høst (mark og vineri), Måling af syre/sukkerindhold, Høst og opstart af vinificering.

Indholdet for de enkelte kursusdage finjusterer umiddelbart inden så vi får de højaktuelle emner med ift. sæsonen


Pris: 1.500 kroner inkl. moms for hele kurset (dækker materialer mv) som betales ved inden kursusstart, + 60 kroner pr. gang til kaffe, morgenbrød og frokost. Har du spørgsmål til kurset så ring eller skriv til os.

Tilmeld ved at skrive til os på info@barfodvin.dk